top of page

Čarodějnice 2022

A je to za námi. Po dvouleté odmlce, kdy jsme se nemohli společně potkávat, se podařilo připravit a zajistit průběh Filipojakubské noci v naší obci.

 

Vše bylo zahájeno průvodem malých čarodějů a čarodějnic, kterých se před hasičárnu slétlo více jak osmdesát. Průvod dorazil na místo pálení ohně, kde byly dětem předány diplomy a sladká odměna. Mimo to na děti čekaly na hřišti různé různé soutěže připravené KKC v Mukařově. Chybět nemohlo ani občerstvení pro všechny přítomné. Krátce před šestou hodinou večerní byla vztyčena májka a poté už za doprovodu hudby nastala volná zábava. Účast byla veliké a poslední návštěvníci se rozcházeli ke svým domovům po třetí hodině ranní. Pro nás hasiče to však nekončí, již nyní pilně připravujeme blížící se Velký dětský den s Hasiči, který se bude konat 11. červan na místním hřišti od 14:00. Těšíme se zase na viděnou.





31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

24.12.2023 Technická pomoc čerpání

V 17:06 byla naše jednotka opět povolána k čerpání zatopeného sklepa do obce Srbín. Ve sklepě byla voda již od rána a probíhalo zde čerpání vlastními čerpadly majitele nemovitosti. Stav si tedy nevyža

bottom of page