top of page

9.10. 2021 - O pohár starosty OSH

Aktualizováno: 24. 11. 2021

Letošní dětskou soutežní sezonu jsme se rozhodli zakončit soutěží O pohár starosty v Křížkovém Újezdci, která se konala 9.10.2021.

 

Zde opět vyrazila soutěžit obě družstva (za starší a mladší). U starších jsme nově zkusili tzv. nalévaný útok, který jsme zkoušeli jen párkrát. Ač jsme se opravdu snažili, na vítězství jsme nedosáhli, skončili jsme na 8. místě. Zato máme další zkušenost a rozhodnutí, že zůstaneme u klasického útoku, který už umíme. Za mladší patří velká pochvala Žofii, která připojovala „B“ na stroj, ale soutěžící s rozdělovačem jí utekl dál. Místo aby to zabalila se svojí mušší vahou, ač s pláčem vše zvládla a útok tak mohl být dokončen. Mladší děti skončily na krásném 5. místě.


Počasí nám na všech soutežích v září a říjnu přálo a svítilo sluníčko. Bylo to pro všechny náročné období, neb jsme měli soutěže každý víkend. Zapomenout nesmím ani na naše řidiče, kteří nás všude vozili. Díky!



26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

13.-14.5.2023 - Soutěž MH Plamen

O víkendu 13.-14.května 2023 probíhala na stadionu v nedalekých Čelákovicích soutěž družstev mladých hasičů v hasičských disciplínách. Náš spolek reprezentovalo družstvo mladších dětí.

bottom of page